top of page

Indeep Vision participa als premis 100x100 emprenedors

Indeep Vision va participar als premis 100x100 Emprenedors de la ciutat d'Olot. A continuació deixem el vídeo de presentació als premis.



Indeep automatitza controls de qualitat visuals a la industria. Amb un programa que imita el cervell humà podem localitzar qualsevol defecte de fabricació per minúscul que sigui, abans que arribi al client final, evitant costos de personal addicionals. Fins ara molts tasques a la indústria no s’havien robotitzat, o bé perquè no era rentable, o bé perquè no era viable tècnicament.


Però amb els avenços en intel·ligència artificial dels últims anys, això ha quedat superat. Avui en dia hi ha cotxes que es condueixen sols i assistents de veu. Indeep és pionera en portar aquesta tecnologia a la indústria.


Els nostres clients són empreses industrials que fabriquen en sèrie i que tenen problemes per identificar productes defectuosos. Per exemple, una empresa que fabrica iogurts, pot voler comprovar que l’etiqueta està ben col·locada, que el tap no ha quedat obert o que el vidre no està esquerdat. Nosaltres els garantim que trobaran el 100% d’aquests defectes de forma automàtica. Amb la qual cosa reduiran costos, augmentaran la qualitat i evitaran devolucions. Però a més, és un sistema que necessita molt poc manteniment, ja que funciona com un cervell humà i s’adapta a qualsevol situació.


8 views0 comments
bottom of page