top of page

Indeep Vision participa a l'Advanced Factories

Advanced Factories es durà a terme entre el 18 i 20 d'abril a Barcelona.


L'Advanced Factories és un congrés anual sobre innovació industrial on podreu descobrir les últimes innovacions en els equips d'automatització industrial, robòtica, intel·ligència artificial, i tecnologies relacionades. Aquest any 2023 es durà a terme entre el 18 i el 20 d'abril a la Fira de Barcelona, recinte Gran Via.


Enguany hi haurà més de 300 expositors, entre els quals podreu trobar la nostra empresa. A Indeep Vision, creiem que la innovació i la tecnologia són claus per l'èxit empresarial en el segle XXI. Per això, ens dediquem a desenvolupar solucions avançades i personalitzades, adaptades a les necessitats específiques de cada client. Ja sigui que necessitis millorar la qualitat dels teus productes, optimitzar els teus processos de producció o augmentar la seguretat en la teva planta, tenim una solució per tu.


Si vols conèixer de primera mà com les nostres solucions poden ajudar-te a millorar l'eficiència i la productivitat a la teva empresa, no et perdis aquesta oportunitat. El nostre equip d'experts en visió artificial i Deep Learning estarà encantat de presentar-te les nostres solucions més innovadores i respondre a les teves preguntes.


T'esperem al Pavelló 6, Stand 6B305!



Horaris:

Accés de visitants: 09:30h a 18:30h

Horari Congrés: 10:00h a 18:30h

Horari Zona Expositiva: 09:30h a 18:30h


Ubicació:

Fira Barcelona - Recinte Gran Via

Av. Joan Carles I, 64

08908 L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona




16 views0 comments
bottom of page