top of page

Les nostres aplicacions de Deep Learning a l'Advanced Factories

La participació d'Indeep Vision a la fira Advanced Factories ha sigut tot un èxit.


Indeep Vision, una empresa especialitzada en el disseny de sistemes de visió a mida per al control de qualitat i solucions digitals, ha participat amb molt d'èxit en l'Advanced Factories, un dels esdeveniments més importants en el sector de la robòtica i la intel·ligència artificial en l'àmbit europeu.


Durant els tres dies de congrés, l'empresa ha presentat les seves solucions i les seves últimes aplicacions i tecnologies, despertant un gran interès entre els visitants.


Entre aquestes solucions que Indeep Vision ha presentat, trobem la detecció i classificació de defectes i, el comptatge de peces. A continuació, trobareu l'explicació i un video de cadascuna d'elles.



Clasificació de defectes en fruits secs:

Aquesta aplicació basada en Deep Learning s'utilitza per detectar i classificar els diferents tipus de fruits secs (avellanes, cacauets, festucs, entre d'altres) en imatges, amb el propòsit d'identificar casos de contaminació creuada de producte i per dur un seguiment precís de la quantitat de cada tipus de fruit sec. La seva aplicació en la indústria alimentària contribueix a garantir la seguretat i qualitat dels productes, així com millorar l'eficiència en els processos de producció i distribució.



Comptatge de peces en caiguda lliure:

L'aplicació de comptatge de peces mitjançant l'ús d'imatges capturades en continu a 40 fps és una solució eficient per automatitzar el comptatge de peces que avancen en una cinta transportadora i cauen per gravetat dins d'una caixa receptora. La utilització de tècniques avançades de processament d'imatges i el Deep Learning garanteix una alta precisió en el comptatge, el que a la vegada millora l'eficiència i la productivitat en els processos industrials.



Ens veiem l'any que ve. No us ho perdeu!

9 views0 comments
bottom of page